Alangan antrian plastik
  • Alangan antrian plastik - 0 Alangan antrian plastik - 0
  • Alangan antrian plastik - 1 Alangan antrian plastik - 1
  • Alangan antrian plastik - 2 Alangan antrian plastik - 2
  • Alangan antrian plastik - 3 Alangan antrian plastik - 3
  • Alangan antrian plastik - 4 Alangan antrian plastik - 4
  • Alangan antrian plastik - 5 Alangan antrian plastik - 5
  • Alangan antrian plastik - 6 Alangan antrian plastik - 6

Alangan antrian plastik

Produk keamanan pasokan Ruangan Plastik Antrian Plancer utawa stankion, kanthi tiang PVC lan basis karet, tugas abot. Plastik Antrian Barrier uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan antrian plastik


1. Pambuka ingAlangan antrian plastik


This Alangan antrian plastik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Spesifikasi) sakaAlangan antrian plastik


Bahan: tiang

PVC

Bahan dhasar

karet

Lumahing

krom

Dhuwur:

1000mm

Dhasar

Dhasar karet

Dawa sabuk

2m, 3m opsional

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Nggih

Ukurane

320 * 63 * 1000cm


3.Fitur lan Aplikasi sakaAlangan antrian plastik


Alangan antrian plastiks digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa dadi manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian babaganAlangan antrian plastik


Alangan antrian plastikuga dijenengi stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo crowdcontrol, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.



5. Kualifikasi sakaAlangan antrian plastik


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Ngirim, Pengiriman Lan NglayaniAlangan antrian plastik


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. It is our pleasure to customize for you as individual requirement.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A:Nggih, of course, we can OEM according your requirements.






Panas Tags: Penghalang Antrian Plastik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijupuk, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR