Kaset Band Pipa
  • Kaset Band Pipa - 0 Kaset Band Pipa - 0
  • Kaset Band Pipa - 1 Kaset Band Pipa - 1
  • Kaset Band Pipa - 2 Kaset Band Pipa - 2

Kaset Band Pipa

Pipa Banding Pipa Kustom Pipa aliran panah arah menehi tandha lan pita pita banding karo lem adesif. Pipa Banding Pita digawe saka film PVC lan dilapisi karo perekat sensitif tekanan karet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaKaset Band Pipa 

Kaset Band Pipadigawe saka film PVC lan dilapisi karo pwiskat sensitif tekanan karet. Nduweni kaluwihan viskositas sing kuat, anti banyu, tahan lembab, tahan cuaca, tahan korosi lan antistatik.

1. Bundling & Tali.

2. Bungkus Hadiah & Dekorasi.

3. Sealing Karton Cahya & Sedheng & Heavy.

4. Kothak karton kemasan nganggo mesin penyegel otomatis

5. Pengepakan ikitape bisa digunakake kanggo dicopot ing omah, dikirim lan dikirim, kanggo nyimpen lan ngatur barang-barang rumah tangga.

Kaset Band Pipa

2.Parameter (Spesifikasi) sakaKaset Band Pipa

materi

PVC

Spesifikasi

Jembar: 500mm, 1000mm, 1280mm

Kandel: 38-55mik

Dawa: 4000m, 4500m utawa minangka panjaluk klien.

Werna

transparan / bening, coklat / buff / tan, kuning cahya, abang, putih, ireng, lsp

Kita bisa nyithak logo ing kaset kaya panjaluk pelanggan.

 

* Kasedhiyan kanggo ngasilake jembar lan ciri khas panjaluk beda saka standar.

 


 

3.Fitur lan Aplikasi sakaKaset Band Pipa

* Bisa dipasang ing lemah, kolom, bangunan, mesin lan obyek liyane kanggo ngelingake lan ngelingake
* Kanggo divisi wilayah
* Kanggo peringatan panyegelan karton
* Kanggo peringatan kemasan produk

 


4.Rincian babagankaset bandhing pipa 

1. Non-adesif;
2. Keluwesan sing Apik banget;
3. Dhuwur kekuatan & warna padhang;
4. Kualitas apik & rega murah;
5. Kelembapan-tahan lan tahan Cuaca.

 

 

5.Kualifikasi saka kaset bandhing pipa

Kaset Band Pipa wwislulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

 


Kaset Band Pipa

 Kaset Band Pipa

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani kaset bandhing pipa

Pengiriman & Paket

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

Kode HS

3919109900

 

 

Kaset Band Pipa

7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Of course! Firstly, please send pictures or videos to us, let us make sure what problem thwis is. If this problem can use parts to solve, we will send the replacements for free, if the problem can’t solve, We will give u discounts in your next order for compensation.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 

Panas Tags: Tape Banding Pipa, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijupuk, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR