Gunakake ruangan Sabuk Penarik
  • Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 0 Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 0
  • Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 1 Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 1
  • Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 2 Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 2
  • Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 3 Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 3
  • Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 4 Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 4
  • Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 5 Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 5
  • Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 6 Gunakake ruangan Sabuk Penarik - 6

Gunakake ruangan Sabuk Penarik

Distributor Stanchion Sabuk Ditarik ing Ruangan. Gunakake Output Sabuk Retractable ing njaba kanggo kabeh jinis kerucut lalu lintas kanggo peringatan lan kontrol jarak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gunakake ruangan Sabuk Penarik


1. Pambuka Panggunaan ruangan Bisa Ditarik


Iki Gunakake Sabuk Ditarik Digunakake dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwur 6kg lan pangkalan tugas 7kg, Sabuk dawa bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo, Logon opsional ditampa. Kita ngarep-arep dadi jangka panjang mitra inchina.


2.Parameter (Specification) of the Gunakake ruangan Sabuk Penarik


Jeneng

Gunakake ruangan Sabuk Penarik

Werna

putih utawa Putih / Ireng utawa Kuning / Ireng

Materi

PVC

Jembar pangkalan

280mm

bobote

4kg

Dhuwur

900mm

Kiriman

50mm

Dawa dhasar

280mm

Pas

To bobote with sand or gravel

Rantai kudu gampang dipasang.

paket

saben pos saben tas lan 10 postingan kothak perouter;

saben pangkalan saben tas lan 10 pangkal pangkalan


3.Fitur lan Aplikasi sakaOutteriorGunakake Stankion Sabuk sing Ditarik


Gunakake ruangan Sabuk Penarikis used for all kinds of traffic cones for warning and distance control.


4. Rincian saka OutletGunakake Stankion Sabuk sing Ditarik


Gunakake ruangan Sabuk Penarikis usedon all kinds of traffic cones, Traffic cone with cone cartridge with 9m nylon belt, and orange and red,/ black optional


Gunakake ruangan Sabuk Penarik

5. Kualifikasi sakaSanktis Sabuk sing Ditarik


Outdoor Use Sanktis Sabuk sing Ditarik was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Gunakake ruangan Sabuk PenarikGunakake ruangan Sabuk Penarik


6.Deliver,Shipping And Serving of the Gunakake ruangan Sabuk Penarik


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.

 

Gunakake ruangan Sabuk Penarik


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Nggunakake Ruangan, Sabuk Ditarik, Pabrikan, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR