Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 0 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 0
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 1 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 1
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 2 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 2
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 3 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 3
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 4 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 4
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 5 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 5
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 6 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 6
  • Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 7 Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan - 7

Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan

Banner Advertising Banner Cafe Barrier kanggo pariwara ing dalan utawa iklan alangan Cafe lan angin ditolak. Advertising Banner Cafe Barrier bisa digunakake minangka manajer antrian antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


1. Introduction of Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


This Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan for street advertising was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.

2.Parameter (Specification) of Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan for street advertising


1 Bahan kirim: 201 # stainless steel, bisa 304 # stainless steel, uga baja canbe, kanthi bubuk dilapisi

2 Ukuran: diameter 350mm dhasar, total postingan dhuwur 1000mm

3 Basis bobot: besi cor, bisa dadi ballast beton sing regane larang

4 Ndhuwur: kepala mahkota, bisa werni bunder lan endhas rata

5 Tabung: diameteripun 51mm, kekandelan 0,7mm

6 Beam silang: tabung diameter 25mm, kanthi kait sing kuat 2 pucuk

Dawane: 1.5meter, 1.8meter lan 2meter

7 Banner: kanvas, nyetak sisih siji utawa kaping pindho kasedhiya


3. Feature And Application of Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan is used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4.Details of Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


PANJANG BANNER

OPSI LEBIH LANJUT

Barang No.

BMI- CF-001

Gaya Deluxe / Ekonomi

Materi

Baja tahan karat 201

Baja tahan karat 304

Diameter Kutub

51mm


Kandel Pole

0,65mm; 0,8mm; 1.0mm; 1.2mm, 1.5mm


Diameter dasar

320mm; 350mm


Dhuwur umume

1000mm


Nampa Ukuran Khusus

Kacang silang

25X1200mm

Sakabèhé Bobot

7.8Kg ~ 14Kg


Rampung

Polandia, Satin, Emas, Ireng

Satin Emas, Logam Gun, Gangsa
Powder ditutupi warna sing beda-beda



Pilihan Dasar

1. Konkrit Kanthi Tutup S / S, Dibangun Ing Protektor Lantai Karet
Ngisor Dhasar Beton Yaiku Pelat Baja Tahan Karat
2. Besi Cast Kanthi Tutup S / S, Dibangun ing Pelindung Lantai Karet


1. Base Roller

2. Roller Stackable Base
3. Basis Stackable

Pilihan Kain

Kanvas
PVC
Poliester tipis



Kustomisasi Warna Kasedhiya

Logo Khusus

1. Logo Printer Ing Kain
2. Logo Laser Dhasar

Pilihan Ndhuwur alangan

Top Ball Round, Top Crown, Top Flat

Pilihan Pengepakan

Ana 4 Cara Kemasan Standar
Mangga Deleng Gambar ing ngisor iki sing Ditampilake



Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


5. Qualification of Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Alangan Cafe Banner Pariwara ing RuanganAlangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


6.  Deliver,Shipping And Serving of Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara


Alangan Cafe Banner Pariwara ing Ruangan


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Pamblokir Banner Pariwara ing Ruangan, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR