Apa alangi sabuk sing bisa ditarik sing apik?

2021-01-04

Alangi Sabuk sing Ditariks umum banget ing gesang kita. Bank, hotel, stasiun, pameran, alun-alun, administrasi kota. Nanging, sampeyan bisa uga ora nggatekake rincian kasebut. Contone, sawetara merekalangan sabuk sing bisa ditarikdigawe saka pipa baja berkualitas rendah, gampang karat lan ora dipasang kanthi kuat.

 

Sabuk sing ditarik gampang dicopot, lan mbebayani yen kacepetane cepet banget nalika kontrak. Dhasar digawe saka semen sing luwih asor, sing ora kualitas, gampang digulingake, lan ora aman dilebokake. Nalika nggunakake produk kasebut, kabeh jinis rasa ora aman ana ing sekitar sampeyan. Supaya bisa nggunakakealangan sabuk sing bisa ditarikluwih aman, luwih awet, luwih raket, aman lan aman, prelu milih barang sing apikalangan sabuk sing bisa ditarik.

 Alangi Sabuk sing Ditarik

Dadi, jinis apaalangan sabuk sing bisa ditarikiku apikalangan sabuk sing bisa ditarik?

 

1: Pipa kasebut digawe saka pipa stainless steel super kenthel berkualitas tinggi 1.0mm, tahan lama, tahan korosi lan tahan pengaruh.

 

2: Musim semi kudu awet. Produk industri asal Jerman dikenal kanthi "kualitas + kaku". Kursi tuas nggunakake spring sing diimpor saka Jerman awet lan umure luwih dawa.

 

3: Kanggo nyuda, gunakakealangan sabuk sing bisa ditariksistem buffer SEB kepala teleskopik tipe poros kanthi aman, supaya sabuk elastis duwe kecepatan rebound sing seragam, lan kecepatan kontraksi setengah luwih alon tinimbang sabuk teleskopik tradisional, ngindhari cilaka sing disebabake amarga ayunan teleskop. Desain iki cukup manusiawi. .

 

4: Drawstring kudu tahan nyandhang. Drawstring sing digawe saka bahan nilon sing diimpor nduweni kekuatan dhuwur lan ora gampang deformasi nalika diulur.

 

5: Basis kudu stabil. Dhasar sakaalangan sabuk sing bisa ditarikkasusun saka telung bagean: lonceng, counterweight lan cincin bisu karet. Lumahing piring lonceng bisa diobati kanthi macem-macem perawatan permukaan kanggo entuk efek sing beda; piring imbang nggunakake piring galvanis kanggo enkapsulasi semen, sing luwih stabil; cincin karet ing sisih ngisor bisa ngindhari gangguan gesekan nalika obah.

 

6: Kustomisasi kudu disesuaikan. Ing tali narik sing dipersonalisasialangan sabuk sing bisa ditariklan papan putih kepala sing bisa ditarik, LOGO eksklusif lan teks bisa dicithak, lan gambar merek bisa digawe kanthi siji langkah.

  • QR