Apa gunane kerucut?

2020-11-27

Kerucut lalu lintass minangka produk keamanan sing asring digunakake ing antarane fasilitas transportasi. Ana alias liyane kanggo fasilitas lalu lintaskerucut lalu lintass,kerucut lalu lintas signs,kerucut lalu lintas signs,etc. We can also see from these aliases of traffic facility kerucut lalu lintass singkerucut lalu lintass bener dadi tandha dalan ing dalan. Efek peringatan tartamtu.

 

Ukuran standar dalan lalu lintas gegandhengan. Umume ing dalan gedhe, ukuran fasilitas lalu lintaskerucut lalu lintasdigunakake yaiku 90 cm lan 70 cm. Mesthi wae, ana ing dalan lalu lintas kita. 70 sentimeterkerucut lalu lintaskanggo fasilitas lalu lintas uga digunakake minangka kendala pangopènan, lan 45 sentimeterkerucut lalu lintasdigunakake ing parkiran lemah jero ruangan.

 Kerucut lalu lintas

Lan ana watesan pilihan warna.Kerucut lalu lintass are mainly products with three colors,namely red, blue and yellow. Red kerucut lalu lintass are mainly used in outdoor traffic. Because red has a good attraction and a strong warning effect, it is generally used at the intersection of urban traffic roads,and on sidewalks and outdoor parking lots. Play the role of isolation warning inside.

 

Kuningkerucut lalu lintassumume digunakake ing parkiran njero ruangan. Amarga cahya surem, panggunaan warna kuningkerucut lalu lintasskanggo fasilitas lalu lintas bisa narik kawigatene para sopir.

 

Birukerucut lalu lintass are generally used on special occasions,for example, they are used on airports in Japan.

  • QR