Kepiye cara studen dalan surya?

2020-11-10

Kancing dalan suryaminangka lonjakan, dipasang ing sadawane dalan, digunakake ing wayah wengi utawa cuaca pedhung udan, nuduhake arah dalan, kasusun saka bahan refleksi terbalik, cangkang, panel surya, LED, piranti kontrol, kanthi luminesensi aktif lan kinerja reflektif pasif fasilitas induksi visual, biasane dikombinasikake karo panggunaan panandha garis.

 Kancing dalan surya

Latar mburi kedadeyankancing dalan suryayaiku fokus pambangunan dalan gedhe kanthi bertahap ganti menyang wilayah pegunungan lan wilayah pegunungan kanthi pembangunan ekonomi sing cukup mundur. Pengaruh dalan tol ing wilayah pegunungan, kecepatan angin ing lembah gunung cukup signifikan, iklim lembab lan udan, ditambah lingkungan alas sing subur saka cangkir kertas, mula kabut asring kedadeyan ing bagean iki. Apamaneh, jalur tol biasane nutupi jarak sing adoh, luwih-luwih akeh dalan tol sing liwat daerah pedesaan lan daerah pegunungan, sing nggawe kahanan dalan tol relatif rumit. Distribusi kabut asring banget ora rata, kadang garis pandang ing salah sawijining bagean cukup jelas, dene kabut kenthel ing bagean liyane.

 

Amarga kahanan kaya ngono biasane ing wayah wengi, kendharaan kanthi kecepatan dhuwur mlebu area kabut ujug-ujug, supire bakal ngrasakake paningal sing tiba-tiba, sawetara driver ora bisa adaptasi karo pangowahan sing tiba-tiba, bakal diprodhuksi kanthi gupuh, mula gampang nyebabake kacilakan lalu lintas, frekuensi kerlip kanthi otomatiskancing dalan suryalan intensitas padhang. Bisa nambah keamanan dalan kanthi efektif.

  • QR