Apa Standing Sabuk Ditarik Baja Stainless padha karo Alangi Sabuk sing Ditarik?

2020-10-30

Kursi pagar, uga dikenal kanthi sak meteralangan sabuk sing bisa ditariks, umume ditemokake ing panggonan sing akeh lalu lintas kayata bank, bandara, stasiun, lan papan konferensi. Fungsi utamane yaiku njaga privasi pribadi, njaga katertiban umum, lan njaga jarak masarakat.

 alangan sabuk sing bisa ditarik

Kursi pager bisa dipérang dadi kursi pagar stainless steel, kursi pagar besi cor, kursi pagar titanium, kursi pagar baja waja, kursi pagar tembaga, lsp. Miturut bahane. Miturut cara sambungan sing beda saka kursi pager, bisa dipérang dadi kursi pagar tali, kursi pager lanyard, kursi pagar iklan pariwara lan sapanunggalane.

 

Mula, kursi pagar waja tahan karat iku mung kalebu siji meteralangan sabuk sing bisa ditarik.

  • QR