Fitur kerucut lalu lintas

2020-10-27

Kerucut lalu lintasumume digawe saka karet kanthi vulkanisasi suhu tinggi uap sacara sakabehe.Kerucut lalu lintasnggabungake kateguhan karet lan tahan tuwa, tekanan, gulung, ringan lan daya tahan (truk luwih saka 10 ton bisa cepet bali menyang bentuk asline sawise muter). Dilengkapi film reflektif kekuatan tinggi, efek reflektif apik, lan cocog kanggo peringatan isolasi ing antarane jalur lalu lintas, trotoar lan bangunan ing kutha kasebut.

 Kerucut lalu lintas

Fitur:

1. Keluwesan sing apik, resistensi muter mobil, pengaruh obyek sing angel, ora ana kerusakan, tahan penuaan, resistensi tekanan, resistensi gulung, bobot entheng lan daya tahan.

2. Kerucut lalu lintasduweni kaluwihan perlindungan srengenge, angin lan udan, tahan panas, tahan adhem, ora ana retak, ora ana perubahan warna, lsp.

3. Werna putih lan abang bisa narik kawigaten, lan film reflektif kekuatan dhuwur bisa nggambarake cahya sing sumunar ing wayah wengi supaya sopir bisa ndeleng kanthi cepet.

  • QR