Kancing dalan surya cocog kanggo papan

2020-10-15

Kancing dalan suryadiisi daya energi surya lan kanthi otomatis ngetokake cahya ing wayah wengi lan ing cuaca udan lan kabut yen cahya ora nyukupi, sing bisa nuntun kendaraan menyang arah sing bener lan kanthi efektif njamin keamanan lalu lintas. Produk kasebut gampang dipasang, ora perlu dilebokake, lan kanthi efektif ngirit energi.

 Solar road stud

Kancing dalan suryacocog kanggo dipasang ing:

1. Ana luwih saka patang jalur lan bolak-balik, nanging ora ana zona isolasi ing tengah lan bagean dalan kanthi cahya sing ora cukup ing wayah wengi;

2. Titik pangalihan kendharaan (ngubengi garis horisontal dhasar segitiga);

3. Ing persimpangan / zebra nyebrang (pangeling deceleration);

4. Tanjakan sepur

5. Nguripake tajem

6. Jalur jalur stasiun tol;

7. Wilayah kabut (pinggir laut, dalan bandara);

8. Wilayah sing rawan kacilakan;

9. Jalan tol lan dalan tanpa lampu dalan;

10. Trotoar kutha, jalur taman, lsp kudu nyantik pemandangan wengi lan wilayah liyane lan permukaan dalan;

11. Posisi garis pandhuan ing lawang mlebu lan mbukak trowongan sing dhuwur lan trowongan.

  • QR