Apa kaset Insulasi?

2020-08-31

Pita isolasinuduhake khusus tape sing digunakake listrik kanggo nyegah bocor lan menehi insulasi. Uga diaraniikaset nsulasi, tape, kasusun saka tape dhasar lan lapisan adesif sensitif tekanan. Sabuk dasar umume digawe saka kain katun, kain serat sintetis lan film plastik, lsp. Lapisan adesif digawe saka karet ditambah resin sing kuat lan agen senyawa liyane, sing duwe viskositas lan kinerja insulasi sing apik.Pita isolasiduwe insulasi lan resistensi tekanan sing apik, tahan api, tahan cuaca lan ciri liyane, cocog kanggo sambungan kabel, perlindungan insulasi listrik, lsp.

 ikaset nsulasi

Ing proses nggunakake listrik, sanajan masarakat wis ngerteni manawa ukuran salib-bagean saka materi kabel listrik duwe pengaruh marang panggunaan listrik sing aman, dheweke asring ora nggatekake panggunaan listrikikaset nsulasikanggo sendi. Peletakan garis listrik dadi saya rumit, lan bisa ditemokake ing sangisore jubin kayu, ing tembok, ing sekat, lan ing lemah udan utawa banyu. Yen ingikaset nsulasidigunakake kanthi ora pas, bocor listrik bakal ana, mbebayani keamanan pribadi.

 

Mula, kita kudu nggunakakeikaset nsulasikanthi bener Konektor kabel listrik dipérang dadi "+" tembung sambungan, "-" tembung sambungan, lan "T" tembung sambungan. Gabungan kudu dikencengi kanthi kenceng, alus lan ora ana burus. Yen ora, sadurunge nyopot benang, gunakake pemotong kawat kanggo ditekan kanthi sithik, banjur angin menyang plabuhan tekanan, lan banjur ayunan ngiwa lan nengen, benang kasebut bakal sambung ing sambung. Yen sendhi ana ing panggonan sing garing, bungkus 2 lapisan tape ireng isolasi, banjur 2 lapis pita plastik, banjur regengi udakara 200% nganggo pita adhesif isolasi, bungkus 2 nganti 3 lapisan, lan pungkasane bungkus 2 lapis saka tape plastik.

  • QR