Praktek Standar kanggo Tandha Tandha

2020-08-26

(1) Rebar kosong: IngNdhaptar Tandhanganggo krenjang rebar, lan luwih becik nggunakake bahan baja sing isih isih kosong. Sanalika, kothong ditindakake miturut ukuran legenda, lan konstruksi kasebut selaras karo legenda, lan gangguan sing ora sah dilarang banget.

 

(2) Las: Sambungake titik sambung saka batang baja kanthi welding miturut gambar, lan resiki slag las sawise welding.

 

(3) Inspeksi: Priksa ukuran lan stabilitas krenjang mesin, lan koreksi wektu sing tepat kanggo memenuhi persyaratan standar.

 Ndhaptar Tandha

(4) Cat peringatan anti karat kuas: Sawise krenjang dicenthang lan cocog karo persyaratane, gunakake cat anti karat kanggo cat kanggo mesthekake lukisan seragam, 170mm ing antarane abang lan putih, lan garis pamisah kasebut katon jelas lan endah.

 

(5) Pasang tandha: Sawise krenjang wis dipasang, pasang tandha. Tandha kasebut bisa digawe saka papan PVC utawa kain inkjet (kudu sun-sun).

 

(6) Panyimpenan lan panyimpenan: Sawise produksiNdhaptar Tandharampung, lebokake ing lokasi sing wis ditemtokake, lan simpen kanthi apik. Dilarang banget ngrusak lan mbuwang karepe dhewe.

  • QR