Apa skenario aplikasi kaset peringatan sing umum?

2020-08-24

Kaset peringatanbisa diarani luwih asring katon ing urip kita, kanthi tepat amarga duwe macem-macem panggunaan, kayata tandha obyek peringatan, stiker dekorasi, perencanaan area lemah (tembok) lan identifikasi area elektrostatik, lan liya-liyane. digunakake ing saben dinten gesang dening kabeh wong. Dadi, mung ngerti macem-macem panggunaan, acara apa sing digunakake ing aplikasi tartamtu, utawa ing kahanan apa waekaset peringatandigunakake?


Kaping pisanan, adegan sing paling asringkaset peringatanana ing pabrik. Panganggone ireng lan kuningkaset peringataning bengkel pabrik nggawe lokakarya rapi, lan operasi divisi luwih distandardisasi lan rasional, nalika nggawe lingkungan kerja sing kepenak.

Kapindho yaiku panggunaan ing parkiran. Kanthi pangembangan teknologi saiki, luwih akeh parkiran lemah. Maneka warnakaset peringatandigunakake ing parkiran kanggo mbagi lokasi, sing luwih rapi lan tertib, lan ana mobil maneh. Jaminan keamanan.


Ing situs konstruksi,kaset peringatandigunakake kanggo nandhani level lantai lan garis keamanan ing extranet saka situs konstruksi, saengga level bangunan bisa ditetepake kanthi jelas, lan ing wektu sing padha, luwih becik para staf konstruksi ngarahake pengaturan kerja.


Uga ana ajang. Ing ajang, macem-macemkaset peringatandigunakake kanggo mbagi garis game dadi saluran. Sawise digunakake, garis kasebut bisa diganti kanthi terus-terusan, lan gampang dicopot tanpa ditinggalake lem residu, supaya ora ana polusi sawah sawise divisi cat.

  • QR