Kepiye kualitas Stanchable Crowd Control Stanchion?

2020-08-20

Ing negara manca, rega ritel sakaPenangkaran Kontrol Crowd Stackablemerek kualitas asring nggayuh luwih saka 70 dolar AS. Nanging, ing taun-taun pungkasan, akeh pelanggan Tionghoa bingung karo "kursi pager sing bisa ditarik mundur" sing murah. Akeh pelanggan mung nindakake pesenan nalika rega regane murah, nanging getun maneh.

Dadi, kepiye carane ngadili kualitas ingPenangkaran Kontrol Crowd Stackable?


Kaping pisanan, bahan pipa kudu awet. Temboke pipo inferior tipis banget, sing gampang diatasi lan deform, sing bisa nyepetake umur layanan.

Penangkaran Kontrol Crowd Stackable

Pipa baja tahan karat bisa dipilih, sing awet, tahan korosi lan tahan pengaruh. Lan sawetara kursi pager murah lan murah asring nyuda pipa. Awak tiang kursi pager iki kaya lapisan kertas sing dipasang, lan keamanan bisa dibayangake.


Kapindho,Penangkaran Kontrol Crowd Stackabledrawstring kudu digawe bantal nalika ditarik. Nalika drawstring tanpa mundur alon-alon utawa kacilakan kedadeyan, bisa uga kacilakan keamanan sing ora perlu.


Katelu,Penangkaran Kontrol Crowd Stackable"Dhasar kudu stabil. Yen bobote dhasar ora cukup utawa kurang, mula gampang kabeh kursi rol bisa digulung.


Kaping papat, desaine kudu apik banget. Produk tanpa konsep desain adoh saka pangertene kualitas lan merek.

  • QR