Apa sing diarani stud dalan?

2020-08-17

Kancing dalan, cara mblokir dalan lalu lintas sing umum digunakake, digunakake kanggo nuntun wong-wong supaya bisa nyetir arah sing bener lan nyegah kacilakan ngebut lan lalu lintas. Umume digunakake ing dalan lan ril sepur.


Spesifikasi sakakancing dalanumume 100mm * 100mm * 20mm, lan dhuwure maksimal ora ngluwihi 25mm. Ana macem-macem jinis reflektor, kalebu lembaran reflektif, manik-manik reflektif, pemancar cahya sing dipimpin, film reflektif, lsp.

Instalasi sakakancing dalanumume nganggo instalasi resin epoksi.

Road stud

Ana akeh klasifikasi sakakancing dalan, sing bisa dipérang dadi:

1. Cast aluminiumkancing dalan;

2. Plastikkancing dalan;

3. Keramikkancing dalan;

4. paku paku kaca;

5. Manik-manik sing reflektifkancing dalan(21 manik lan 43 manik, bisa digabung dadi aluminium cor lan plastikkancing dalan)

6. Paku tambang;


Miturut fungsine, bisa dipérang dadi:

1. Paku biasa;

2. Suryakancing dalan,

3. Paku kabel ing trowongan;

4. Wirelesskancing dalan.

Miturut jumlah permukaan sing reflektif, bisa dipérang dadi:

Sisi sijikancing dalanlan sisi lorokancing dalan.

  • QR