Stankion Kontrol Wong Akeh Metal
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 0 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 0
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 1 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 1
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 2 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 2
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 3 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 3
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 4 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 4
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 5 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 5
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 6 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 6
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 7 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 7
  • Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 8 Stankion Kontrol Wong Akeh Metal - 8

Stankion Kontrol Wong Akeh Metal

China Pemasok bubuk bubuk Black Metal Crowd Control Stanchion kanthi rodha Gunakake kanggo kontrol antrian ing papan umum kayata pameran, sekolah, hotel, pesta gedhe, kanggo njaga keamanan sampeyan lan dadi penjaga keamanan sampeyan. Stankion Kontrol Crowd Logam iki digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg. Gawe gampang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stankion Kontrol Wong Akeh Metal

1. Introduction of the stainless steel Stankion Kontrol Wong Akeh Metal


This Stankion Kontrol Wong Akeh Metal was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg dhasar, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2. Parameter (Specification) of the Stankion Kontrol Wong Akeh Metal


Bahan:

Waja tahan karat

lumahing

krom

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah

Dhuwur:

955mm

tabung

Dia 63.50mm kekandelan 1.2mmCHROMEDPOST

panutup

Dia 375mm 1.2mm kekandelanCHROMEDCOVER

Dhasar:

Basis wesi 7.5KGS kanthi karet ing sangisore pangkal kanggo nglindhungi lantai

dhasar

Dia 350mm stainless or steel panutup

Dawa sabuk

2mï¼ 5m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

910-1000mm


3. Feature And Application of the Stankion Kontrol Wong Akeh Metal or retractable belt stanchion


Stankion Kontrol Wong Akeh Metals are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4.   Details of the Stankion Kontrol Wong Akeh Metal


Stankion Kontrol Wong Akeh Metal is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Stankion Kontrol Wong Akeh Metal


5.   Qualification of the Stankion Kontrol Wong Akeh Metal


Our Stankion Kontrol Wong Akeh Metal or stanchion was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .


Stankion Kontrol Wong Akeh MetalStankion Kontrol Wong Akeh Metal


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Stankion Kontrol Wong Akeh Metal


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.


Stankion Kontrol Wong Akeh Metal


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Stankion Kontrol Crowd Metal Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR