Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale
  • Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 0 Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 0
  • Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 1 Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 1
  • Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 2 Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 2
  • Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 3 Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 3
  • Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 4 Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale - 4

Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale

Distributor produk safety Aluminium Isolation Retractbale Belt Stanchion kanggo karat sing ditolak. Stolion Sabuk Retractbale Isolasi uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol akeh.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale


1. Pambuka Stolion Sabuk Isolasi


Stolion Sabuk Ditarik Isolasi Iki digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, sabuk dawa bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi jangka panjang mitra ing china.


2. Parameter (Spesifikasi) Stanksi Sabuk Ditarik Isolasi


Bahan:

Tabung Aluminium Dia 76mm kanthi kekandelan 1,5mm

Lumahing

Opsional ireng utawa perak

Dhuwur:

1000mm

Sampul dhasar

Sampul ABS Dia 360mm UTAWA tutup chromed

Dhasar

Basis wesi utawa basis beton opsional

Dawa sabuk

Dawane 2.3-3.6m / jembaré 4,8cm

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

kaset

Braking kaset for safely slow retraction

Sabuk sing bisa ditarik 4 arah


3. Fitur lan Aplikasi Stankion Sabuk Isolasi


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Stolion Sabuk Isolasi


Alangi sabuk sing bisa ditarik bisa diarani stankion sabuk sing bisa ditarik maneh, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan.


Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale


5. Kualifikasi Penarikan Sabuk Ditarik Isolasi


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Isolasi Stabilion Sabuk RetractbaleIsolasi Stabilion Sabuk Retractbale


6. Ngirim, Pengiriman Lan Servis saka Isolasi Sabuk Ditarik Isolasi


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.

 

Isolasi Stabilion Sabuk Retractbale


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Isolation Retractbale Belt Stanchion, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR