Ngisolasi Sabuk Ditarik
  • Ngisolasi Sabuk Ditarik - 0 Ngisolasi Sabuk Ditarik - 0
  • Ngisolasi Sabuk Ditarik - 1 Ngisolasi Sabuk Ditarik - 1
  • Ngisolasi Sabuk Ditarik - 2 Ngisolasi Sabuk Ditarik - 2
  • Ngisolasi Sabuk Ditarik - 3 Ngisolasi Sabuk Ditarik - 3
  • Ngisolasi Sabuk Ditarik - 4 Ngisolasi Sabuk Ditarik - 4
  • Ngisolasi Sabuk Ditarik - 5 Ngisolasi Sabuk Ditarik - 5
  • Ngisolasi Sabuk Ditarik - 6 Ngisolasi Sabuk Ditarik - 6

Ngisolasi Sabuk Ditarik

Isolation Retractable Belt Barrier digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg. Isolasi Sabuk Pamblok Ditarik bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. ngarep-arep dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ngisolasi Sabuk Ditarik



1.Introduction of the Ngisolasi Sabuk Ditarik

This Ngisolasi Sabuk Ditarik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.

 

2.Parameter (Specification) of the Ngisolasi Sabuk Ditarik


Jeneng

garis lalu lintas bollard

Werna

putih utawa Putih / Ireng utawa Kuning / Ireng

Materi

PVC

Jembar pangkalan

280mm

bobote

4kg

Dhuwur

900mm

Kiriman

50mm

Dawa dhasar

280mm

Pas

To bobote with sand or gravel

Rantai kudu gampang dipasang.

paket

saben pos saben tas lan 10 pos saben kothak njaba;

saben pangkalan saben tas lan 10 basis saben kothak

 

 

 

3.Feature And Application of the Ngisolasi Sabuk Ditarik


Ngisolasi Sabuk Ditarik is used for all kinds of traffic cones for warning and distance control.

 

4. Details of the Ngisolasi Sabuk Ditarik


Ngisolasi Sabuk Ditarik is used on all kinds of traffic cones, Traffic cone with cone cartridge with 9m nylon belt, and orange and red,/ black optional


 Ngisolasi Sabuk Ditarik

 

5. Qualification of traffic Ngisolasi Sabuk Ditarik


 Ngisolasi Sabuk Ditarik was passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .

 

 Ngisolasi Sabuk DitarikNgisolasi Sabuk Ditarik

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Ngisolasi Sabuk Ditarik


Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara.

 

Ngisolasi Sabuk Ditarik


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Pengasingan Sabuk Ditarik Isolasi, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR