Tali Gantung Tali
  • Tali Gantung Tali - 0 Tali Gantung Tali - 0
  • Tali Gantung Tali - 1 Tali Gantung Tali - 1
  • Tali Gantung Tali - 2 Tali Gantung Tali - 2
  • Tali Gantung Tali - 3 Tali Gantung Tali - 3
  • Tali Gantung Tali - 4 Tali Gantung Tali - 4

Tali Gantung Tali

Distributor hotel utawa acara Hanging Rope Stanchion Utawa alangan. Hanging Rope Stanchion uga diarani stanchion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo ngontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Hanging Rope Stankion njaga keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tali Gantung Tali


1. Pambuka Standing Emas HangingTali Utawa Alangan


Standingion HangingTali Utawa alangan iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis tugas abot 7kg, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi logo tanpa Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarepake jangka panjang mitra ing china.


2.Parameter (Specification) of the Tali Gantung Tali Or Barrier


Bahan:

Waja tahan karat

Ndhuwur

Pucuk ndhuwur

Lumahing

Perak

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa baseoptional beton

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional

3.Feature And Application of the Tali Gantung Tali Or Barrier


Hanging Tali Barrier are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4.Details of theHanging Tali Stanchion Or Barrier


Tali Gantung Taliis also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control, also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.Qualification of theTali Gantung Tali Or Barrier


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.Deliver,Shipping And Serving of theHanging Tali Stanchion Or Barrier


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tali Gantung Tali, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR