Tanduran Tali Emas
  • Tanduran Tali Emas - 0 Tanduran Tali Emas - 0
  • Tanduran Tali Emas - 1 Tanduran Tali Emas - 1
  • Tanduran Tali Emas - 2 Tanduran Tali Emas - 2
  • Tanduran Tali Emas - 3 Tanduran Tali Emas - 3
  • Tanduran Tali Emas - 4 Tanduran Tali Emas - 4
  • Tanduran Tali Emas - 5 Tanduran Tali Emas - 5
  • Tanduran Tali Emas - 6 Tanduran Tali Emas - 6
  • Tanduran Tali Emas - 7 Tanduran Tali Emas - 7
  • Tanduran Tali Emas - 8 Tanduran Tali Emas - 8

Tanduran Tali Emas

Distributor stanion utawa penghalang tali emas utawa acara. Tali Emas Tali iki digawe dening baja tahan karat 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis berat 7kg.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran Tali Emas


1. Pambuka ropestanchion emas utawa alangi


Alangi sabuk sing bisa ditarik Aluminium digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis tugas berat 7kg, Sabuk bisa dadi 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka ing china.


2. Parameter (Spesifikasi) saka gagang tali emas utawa alangi


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Emas

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa basis beton opsional

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Fitur lan Aplikasi ropestanchion emas utawa penghalang tali emas utawa penghalang


Emas rope stanchion or barriers are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital, Gymnasium and so on, generally speaking, it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Rincian saka penutupan emas utawa alangan


Gstanchion tali lawas utawa alangi uga dijenengi stanchion sabuk retractable, digunakake digunakake kanggo crowdcontrol, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan partai gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita dadi penjaga keamanan.



5. Kualifikasi gagang tali emas utawa alangi


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka wadi emas utawa alangi


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.




7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tali Emas, Pabrikan, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijupuk, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR