Kait Tali Emas
  • Kait Tali Emas - 0 Kait Tali Emas - 0
  • Kait Tali Emas - 1 Kait Tali Emas - 1
  • Kait Tali Emas - 2 Kait Tali Emas - 2
  • Kait Tali Emas - 3 Kait Tali Emas - 3
  • Kait Tali Emas - 4 Kait Tali Emas - 4
  • Kait Tali Emas - 5 Kait Tali Emas - 5
  • Kait Tali Emas - 6 Kait Tali Emas - 6
  • Kait Tali Emas - 7 Kait Tali Emas - 7

Kait Tali Emas

Chrome / Golden Dual Wall-mount Golden Rope Hook Plate Wall Plate Stankion kanggo Stankion Hanging Rope. Pancing Tali Emas kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kait Tali Emas


1、Introduction of the Kait Tali Emas Plate for ropes


Tali Pancing Platewall dipasang unit.

 

2.Parameter (Specification) of the Kait Tali Emas Plate

 

Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Perak utawa emas

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional

 

3.Feature And Application of the Kait Tali Emas Plate

 

Kait Tali Emas Plate are used in Bank, Supermarket, Shopping mall, Exhibition, Station, Airport, School, Hospital, Gymnasium and so on,generally speaking, it could be used as a queue line manager at any public place.

 

4.  Details of the Kait Tali Emas Plate


Kait Tali Emas Plate is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.Qualification of the Chrome/golden Dual Wall-mounted Kait Tali Emas Plate Stanchion for Stanchion Hanging Talis

 

Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



 

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nganggo dipasang ing Chrome / DualWall emas
 

Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara.





7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Kait Tali Emas, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR