Alangan Tali Top Flat
  • Alangan Tali Top Flat - 0 Alangan Tali Top Flat - 0
  • Alangan Tali Top Flat - 1 Alangan Tali Top Flat - 1
  • Alangan Tali Top Flat - 2 Alangan Tali Top Flat - 2

Alangan Tali Top Flat

Distributor hotel utawa acara Alangi tali utawa tutup pucuk perak datar. Alangan utawa stankion ndhuwur pucuk perak digunakake ing Bank, Supermarket.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Tali Ndhuwur Flat



1. Pambuka ornamen alangan tali ndhuwur perak sing rata


Alangan Tali Ndhuwur Flat was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2. Parameter (Spesifikasi) alangi tali wangi utawa stankion perak


Bahan:

Waja tahan karat

Ndhuwur

Pucuk ndhuwur

Lumahing

Perak

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa basis beton opsional

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3. Feature And Application of the Perak flat top rope barrier or stanchion 


Perak flat top rope barrier or stanchion is used in Bank, Supermarket, Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital, Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Details of the Perak flat top rope barrier or stanchion


Alangan Tali Ndhuwur Flat is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.Qualification of the Perak flat top rope barrier or stanchion


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.Deliver,Shipping And Serving of the Perak flat top rope barrier or stanchion


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Tali Top Flat, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR