Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk
  • Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 0 Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 0
  • Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 1 Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 1
  • Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 2 Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 2
  • Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 3 Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 3
  • Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 4 Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 4
  • Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 5 Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk - 5

Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk

Flat Top Cafe Barriers With Banner Manufactures kanggo iklan pariwara utawa café alangan advertsing lan angin reisted. Flat Top Cafe Barrier With Banner digunakake ing Bank, Supermarket lan Shopping mall.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Flat Top Cafe Barriers Kanthi Spanduk



1. Pambuka Flat BarCafé BarriersWith Banner


Flat Bar Café Barriers With BannerManufaktur iki kanggo pariwara dalan digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas berat, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo opsional Logo ing ndhuwur ditampa. We are ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) Flat Bar Café BarriersWith BannerManufaktur kanggo iklan dalan


1 Bahan kirim: 201 # stainless steel, bisa 304 # stainless steel, uga baja canbe, kanthi bubuk dilapisi

2 Ukuran: diameter 350mm dhasar, total postingan dhuwur 1000mm

3 Basis bobot: besi cor, bisa dadi ballast beton sing regane larang

4 Ndhuwur: kepala mahkota, bisa werni bunder lan endhas rata

5 Tabung: diameteripun 51mm, kekandelan 0,7mm

6 Beam silang: tabung diameter 25mm, kanthi kait sing kuat 2 pucuk

Dawane: 1.5meter, 1.8meter lan 2meter

7 Banner: kanvas, nyetak sisih siji utawa kaping pindho kasedhiya



3.Fitur lan Aplikasi Barrier FlatTop Café Kanthi Spanduk


Flat TopCafé Barrier Kanthi Banner digunakake ing Bank, Supermarket, mall Shopping, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer saluran banyu ing papan umum.


4. Rincian Alangan Café Paling Ndhuwur Kanthi Spanduk


PANJANG BANNER

OPSI LEBIH LANJUT

Barang No.

BMI- CF-004

Gaya Deluxe / Ekonomi

Materi

Baja tahan karat201

Baja tahan karat 304

Diameter Kutub

51mm


Kandel Pole

0,65mm; 0.8mm; 1.0mm; 1.2mm, 1.5mm


Diameter dasar

320mm; 350mm


Dhuwur umume

1000mm


Nampa Ukuran Khusus

Kacang silang

25X1200mm

Sakabèhé Bobot

7.8Kg ~ 14Kg


Rampung

Polandia, Satin, Emas, Ireng

Satin Emas, Logam Gun, Gangsa
Powder ditutupi warna sing beda-beda



Pilihan Dasar

1.Concrete WithS / S Cover, Dibangun ing Pelindung Lantai Karet
Ngisor Dhasar Beton Yaiku Pelat Baja Tahan Karat
2. Besi Cast Kanthi Tutup S / S, Dibangun ing Pelindung Lantai Karet


1. Base Roller

2. Roller Stackable Base
3. Basis Stackable

Pilihan Kain

Kanvas
PVC
Poliester tipis



Kustomisasi Warna Kasedhiya

Logo Khusus

1. Logo Printer OnFabric
2. Logo Laser Dhasar

Penghalang TopOptions

Top Ball Round, Top Crown, Top Flat

Pilihan Pengepakan

Ana 4 Cara Kemasan Standar
Mangga Deleng Gambar ing ngisor iki sing Ditampilake




5. Kualifikasi Penghambat Kafe Top Flat Kanthi Spanduk


Flat Flat CaféBarrier With Banner kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Ngatur Watesan Kafe Paling Top Kanthi Banner


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Cafe Top Atas Kanthi Spanduk, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga , Jual Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR