Penghalang Tali Mahkota
  • Penghalang Tali Mahkota - 0 Penghalang Tali Mahkota - 0
  • Penghalang Tali Mahkota - 1 Penghalang Tali Mahkota - 1
  • Penghalang Tali Mahkota - 2 Penghalang Tali Mahkota - 2
  • Penghalang Tali Mahkota - 3 Penghalang Tali Mahkota - 3
  • Penghalang Tali Mahkota - 4 Penghalang Tali Mahkota - 4

Penghalang Tali Mahkota

Distributor hotel utawa acara stainless steel Crown Top Ranger Barri utawa stanchion. Stownion Top Rope Barown Top digunakake ing Bank lan Supermarket.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Penghalang Tali Mahkota


1. Pambuka tali stainless steel Crown Ndhuwur Tali utawa stankion


Alangi sabuk sing bisa ditarik Aluminium digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis tugas berat 7kg, Sabuk bisa dadi 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka ing china.


2.Parameter (Specification) of the stainless steel Penghalang Tali Mahkota utawa wadi


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Emas

Ndhuwur

Ndhuwur makutha

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa basis beton opsional

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Feature And Application of the stainless steel Crown Ndhuwur Tali Barrier utawa wadi


Penghalang Tali Mahkotautawa wadi is used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Details of the stainless steel Crown Ndhuwur Tali Barrier utawa wadi chrome rope barrier utawa wadi


Penghalang Tali Mahkota is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5. Qualification of the stainless steel Penghalang Tali Mahkota utawa wadi


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.Deliver,Shipping And Serving of the Penghalang Tali Mahkotautawa wadi


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Delivery:Our retractable belt barrier utawa wadi will be fast delivered , with safety packaging and safety delivery by sea



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangi Tali Mahkota, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR