Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik
  • Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 0 Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 0
  • Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 1 Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 1
  • Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 2 Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 2
  • Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 3 Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik - 3

Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik

Kaset Pita Sabuk sing Ditarik saka Crowd Control iki digawe dening 201 # stainless steel kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis 7kg tugas berat, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo ana Logo opsional ing ndhuwur ditampa. We are ngarep-arep dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China. Crowd Control Retractable Belt Tape Cassette kanthi bentuk T elegan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


1. Introduction of Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


This Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Belt length could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo on top is accepted.We are expecting become your long-term partner in china. It ‘s elegant T-shape.


2. Parameter (Specification) of the T-Shape Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

ireng

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Pilihan


3. Feature And Application of Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik is used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Details of Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


5. Qualification of Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing DitarikAkeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


6.Deliver,Shipping And Serving of Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


Akeh Ngatur Kaset Pita Sabuk sing Ditarik


7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Kontrol Akeh, Kaset Pita Sabuk sing Ditarik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, gampang Dijaga , Jual Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR