Alangan Tali Chrome Utawa Stankion
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 0 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 0
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 1 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 1
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 2 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 2
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 3 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 3
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 4 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 4
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 5 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 5
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 6 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 6
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 7 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 7
  • Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 8 Alangan Tali Chrome Utawa Stankion - 8

Alangan Tali Chrome Utawa Stankion

Distributor alangan utawa stokion tali krom hotel utawa acara. Alangan utawa Kurungan Tali Krom digunakake ing Bank, Supermarket, Pusat perbelanjaan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan Tali Chrome Utawa Stankion


1. Pambuka ropebarrier krom utawa stanion


Alangi sabuk sing bisa ditarik Aluminium digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, Sabuk bisa dadi 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan -mitra mitra ing china.


2. Parameter (Spesifikasi) alangi tali krom utawa stanchion


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa basis beton opsional

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Feature And Application of the krom rope barrier or stanchion


Tali sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4.Details of the krom rope barrier or stanchion

Alangi tali Chrome utawa stanchionis uga diarani stankion sabuk sing bisa ditarik, digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.



5. Qualification of theAlangan Tali Chrome Utawa Stankion


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of thekrom rope barrier or stanchion


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Tali Chrome Utawa Stankion, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, gampang dipasang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR