Kancing Jalan Keramik
  • Kancing Jalan Keramik - 0 Kancing Jalan Keramik - 0
  • Kancing Jalan Keramik - 1 Kancing Jalan Keramik - 1
  • Kancing Jalan Keramik - 2 Kancing Jalan Keramik - 2
  • Kancing Jalan Keramik - 3 Kancing Jalan Keramik - 3

Kancing Jalan Keramik

Keselamatan dalan sing bisa ditampilake minangka landasan keramik 4 inci keramik sing didol. Kancing dalan keramik dipecat ing suhu 1300 derajat sing dhuwur kanggo mesthekake karakteristik resistensi nyandhang dhuwur lan ora bakal luntur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kancing Jalan Keramik


1.Pengantar Studi ROAD CERAMIC

  

Kancing dalan keramik dipecat ing suhu dhuwur 1300 derajat kanggo mesthekake karakteristik resistensi nyandhang dhuwur lan ora bakal luntur. Wujud cembung lan kancing dalan sing padhang banget katon lan nggambarake ing wayah sore utawa uga udan. Iki uga minangka fungsi pandhuan visual, sing luwih apik tinimbang garis biasa. Kancing dalan keramik kanthi adhesi murah lan murah biasane dipasang ing garis jalur, pinggir trowongan, lan area deselerasi sing bisa ningkatake keamanan dalan.

 

2.Parameter (Spesifikasi) STUDI ROAD CERAMIC

 

Jeneng

Kancing Jalan Keramik

Materi

Keramik

Ukurane

D100 * H20mm

Werna

Putih / kuning

Sudut Reflektif Retro

360 °

Output

5000 / kiln

Bobot siji

280g

Quantity Kemasan

60 / kothak

Kemasan Ukurane

34X27X22CM

Kemasan

Karton

Kasar

17KG

Bobot net

15KG

Properti Resistansi Cuaca

> 16280h

Resistensi Anti-tabrakan

â ‰ ¥ 20ton

  

3.Fitur lan Aplikasi Studi ROAD CERAMIC


1. Keramik cat eye consist of a heat-fired,

basis vitreous, keramik lan permukaan sing digawe panas, buram, kaca;

2. Keramik cat eye glazed finish protects against

udan utamane nalika udan, awan banget

visibilitas wektu, kasedhiya ing warna putih utawa kuning sing katon dhuwur;

3. Sisih tekstur mbantu dheweke gampang dipasang nganggo resin epoksi.

 

4. Rincian Studi ROAD CERAMIC


  Kancing Jalan Keramik

Kancing Jalan Keramik

 

5. Kualifikasi Studi ROAD CERAMIC

 

Kancing Jalan Keramik

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani STUDI ROAD CERAMIC


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Kanggo jumlah pesanan utawa pesanan sampel, umume kita bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Pesenan gedhe umume nggunakake pangiriman laut.

Wektu pengiriman kaya ing ngisor iki:


Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR