Tape Keamanan Ati-ati
  • Tape Keamanan Ati-ati - 0 Tape Keamanan Ati-ati - 0
  • Tape Keamanan Ati-ati - 1 Tape Keamanan Ati-ati - 1
  • Tape Keamanan Ati-ati - 2 Tape Keamanan Ati-ati - 2
  • Tape Keamanan Ati-ati - 3 Tape Keamanan Ati-ati - 3
  • Tape Keamanan Ati-ati - 4 Tape Keamanan Ati-ati - 4
  • Tape Keamanan Ati-ati - 5 Tape Keamanan Ati-ati - 5

Tape Keamanan Ati-ati

Tape Security Tape Security and Tape Scotchs / Tape Gum Akrilik Berbasis Air. Tape Keamanan Ati-ati dilewati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka sakaTape Keamanan Ati-ati

Pita kemasan Bopp nggunakake film Bopp minangka backing lan dilapisi karo adhesive akrilik adhedhasar banyu. digunakake digunakake kanggo sealing karton, bungkus, kemasan tugas ringan, bundling, nyekel, keperluan rumah tangga lan alat tulis. Iki dirancang kanggo panyegelan cahya kanggo karton bobot nganti medium kanthi manual utawa otomatis kanthi macem-macem kahanan suhu.

 

1. Bundling & Tali.

2. Bungkus Hadiah & Dekorasi.

3. Sealing Karton Cahya & Sedheng & Heavy.

4. Kothak karton kemasan nganggo mesin penyegel otomatis

5. Pita pengepakan iki bisa digunakake kanggo dicopot ing omah, dikirim lan dikirim, kanggo nyimpen lan ngatur barang-barang rumah tangga.

Tape Keamanan Ati-ati

2.Parameter (Spesifikasi) sakaTape Keamanan Ati-ati

Bahan baku

Film BOPP + perekat banyu akrilik adhedhasar

Werna

Clear, Yellowish, Golden, Tan, Brown, Wernaed, Printing

Inti kertas

Dia. 76mm w / 3mm, 4mm, 5mm, 6mnm, 7mm lan liya-liyane.

Spesifikasi

Minangka kabutuhan pelanggan

Kemasan

Normally Kemasan:6 rolls/shrink, 36 rolls/carton, 48 rolls/carton, 50 rolls or 72 rolls/carton.

Special Kemasan: Flat shrink, spring shrink, Individual shrink, stick label, 1 roll with hand cutting machine or as required

Sertifikasi

ISO9001: 2008, SGS, BV dll.,

Logo merek, ukuran lan warna khusus pelanggan bisa digawe sesuai karo kebutuhan pelanggan.

 

 

Kita bisa nyithak logo ing kaset kaya panjaluk pelanggan.

 

* Kasedhiyan kanggo ngasilake jembar lan ciri khas panjaluk beda saka standar.

 

 

 

 

3.Fitur lan Aplikasi sakaTape Keamanan Ati-ati

Kapasitas sing nyekeli banget, kekuatan tarik dhuwur, elongasi sing apik, adhesi sing kuat, lengket tahan lama lan anti banyu.

- Kasedhiya macem-macem kekandelan, jembaré, dawa, viskositas lan warna kaya panjaluk.

-Anti tuwa, anti-korosi.

-Tahan panas lan anti beku.

- Umur dawa lan ora ana warna.

-Kualitas apik lan bisa dicithak.

 

 

 

 

4.Rincian babaganTape Keamanan Ati-ati 

1. Perlindhungan lingkungan.

2. Tanpa ambu / ora ambu

3. Transparansi sing apik.

4. bagean nglereni Gamelan.

5. Ora gelembung.

6. Ora beracun.

 

 

 

5.Kualifikasi saka Tape Keamanan Ati-ati 

Tape Keamanan Ati-atilulus SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.

Tape Keamanan Ati-ati

 

 Tape Keamanan Ati-ati

 

6.Ngirim, Kirim Lan Nglayani Tape Keamanan Ati-ati

Pita kemasan Bopp nggunakake film Bopp minangka backing lan dilapisi karo adhesive akrilik adhedhasar banyu. digunakake digunakake kanggo sealing karton, bungkus, kemasan tugas ringan, bundling, nyekel, keperluan rumah tangga lan alat tulis. Iki dirancang kanggo panyegelan cahya kanggo karton bobot nganti medium kanthi manual utawa otomatis kanthi macem-macem kahanan suhu.

 

Pengiriman & Paket

1

Pengepakan

Karton (51cm * 37cm * 43cm)

2

Karton

36gulung saben karton

3

G.W.

0,98kg / gulung, 35,15 kg / karton

4

Sample Wektu

7 dina

5

Wektu Pengiriman

20-30 dina kanggo ODM

6

Bayaran

30% Simpenan T / T sadurunge, saldo 70% mbayar salinan B / L

7

Kode HS

3919109900

 

 

Tape Keamanan Ati-ati

7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

Q:what is your Bayaran Term ?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 

Panas Tags: Tape Keamanan Ati-ati, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR