Tali Twisted Biru
  • Tali Twisted Biru - 0 Tali Twisted Biru - 0
  • Tali Twisted Biru - 1 Tali Twisted Biru - 1
  • Tali Twisted Biru - 2 Tali Twisted Biru - 2
  • Tali Twisted Biru - 3 Tali Twisted Biru - 3

Tali Twisted Biru

Tali Twisted Biru digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan liya-liyane, umume. Tali Twisted Biru bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Twiste Birud Tali

1. Introduction of the Twiste Birud Ropes with silver pancing for rope stanchion


Twiste Birud Tali are used to connect stanchion with ropes , ropes’ length is 1500mm.


2.Parameter (Specification) of the BiruTwisted Tali with silver pancing for rope stanchion


Jeneng

Tali corak biru

Materi

Poliester

pancing

28mm utawa 32mm

Werna

Biru

Dawane

1500mm utawa disesuaikan

Werna tali

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.Feature And Application of the BiruTwisted Ropes with silver pancing for rope stanchion


Twiste Birud Tali are used in Bank,Supermarket,Shopping mall,Exhibition, Station, Airport, School,Hospital,Gymnasium and so on,generally speaking,it could be used as a queue line manager at any public place.


4. Details of the Twiste Birud Ropes with silver pancing for rope stanchion


Tali corak biru are also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control, queue control, also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.Qualification of the Tali corak biru with silver pancing for rope stanchion


Our Tali corak biru with silver pancing for rope stanchionwas passed SGS, ISO quality control, you can buy it without any worry .



6.Deliver,Shipping And Serving of the Tali corak biru with silver pancing for rope stanchion


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Tali Twisted Biru, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR