Alangan antrian ireng
  • Alangan antrian ireng - 0 Alangan antrian ireng - 0
  • Alangan antrian ireng - 1 Alangan antrian ireng - 1
  • Alangan antrian ireng - 2 Alangan antrian ireng - 2
  • Alangan antrian ireng - 3 Alangan antrian ireng - 3
  • Alangan antrian ireng - 4 Alangan antrian ireng - 4
  • Alangan antrian ireng - 5 Alangan antrian ireng - 5
  • Alangan antrian ireng - 6 Alangan antrian ireng - 6
  • Alangan antrian ireng - 7 Alangan antrian ireng - 7
  • Alangan antrian ireng - 8 Alangan antrian ireng - 8
  • Alangan antrian ireng - 9 Alangan antrian ireng - 9
  • Alangan antrian ireng - 10 Alangan antrian ireng - 10
  • Alangan antrian ireng - 11 Alangan antrian ireng - 11
  • Alangan antrian ireng - 12 Alangan antrian ireng - 12

Alangan antrian ireng

China nggawe produk keamanan T-Shape Powder coating Barangan Ireng Ireng kanggo kendali antrian lan kontrol wong akeh. Iki digunakake ing bandara, hotel, pameran lan pesta-pesta gedhe liyane. Black Queue Barrier bisa digunakake minangka manajer antrian antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alangan antrian ireng


1.Pengenalan lapisan bubuk bubuk Alangan BlackQueue


This T-SHAPE Alangan antrian ireng was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2. Parameter (Specification) of the T-SHAPE Alangan antrian ireng


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

Tutup bubuk ireng

Dhuwur:

890mm / 910mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi alangan T-SHAPEBlackQueue


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Alangan BlackQueue T-SHAPE


The T-SHAPE Alangan antrian ireng is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5. Qualification of the T-SHAPE Alangan antrian ireng


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of the Alangan antrian ireng


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara.



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Alangan Ireng, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sewa Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR