Stanchion Tali Top Bal
  • Stanchion Tali Top Bal - 0 Stanchion Tali Top Bal - 0
  • Stanchion Tali Top Bal - 1 Stanchion Tali Top Bal - 1
  • Stanchion Tali Top Bal - 2 Stanchion Tali Top Bal - 2
  • Stanchion Tali Top Bal - 3 Stanchion Tali Top Bal - 3
  • Stanchion Tali Top Bal - 4 Stanchion Tali Top Bal - 4
  • Stanchion Tali Top Bal - 5 Stanchion Tali Top Bal - 5
  • Stanchion Tali Top Bal - 6 Stanchion Tali Top Bal - 6
  • Stanchion Tali Top Bal - 7 Stanchion Tali Top Bal - 7
  • Stanchion Tali Top Bal - 8 Stanchion Tali Top Bal - 8
  • Stanchion Tali Top Bal - 9 Stanchion Tali Top Bal - 9

Stanchion Tali Top Bal

Distributor hotel utawa acara Ball Top Rope Stanchion. Stankion Top Top Ball digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume. Stankion Top Top Ball bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stanchion Tali Top Bal


1.Introduction of the Stanchion Tali Top Bal


Alangi sabuk sing bisa ditarik Aluminium digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, dawane Sabuk bisa 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo ana Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2.Parameter (Specification) of the Stanchion Tali Top Bal


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

960mm ~ 1000mm

Sampul dhasar

350 utawa 320mm

Dhasar

Basis wesi utawa baseoptional beton

Tali

Beludru utawa jalinan bengkong

Tali length

1500mm

Tali color

Abang, biru, ijo, putih, kuning opsional


3.  Feature And Application of the Stanchion Tali Top Bal


Stankion sabuk sing bisa ditarik bisa digunakake ingBank, Supermarket, Pusat perbelanjaan, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer saluran banyu ing papan umum.


4.   Details of the Stanchion Tali Top Bal


Stanchion Tali Top Balis also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5. Qualification of the Stanchion Tali Top Bal


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of the Stanchion Tali Top Bal


Layanan: 24 jam online kanggo nggawe pitakonan sampeyan, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: Stankion Tali Top Bola, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR