Stand Dispenser Otomatis
  • Stand Dispenser Otomatis - 0 Stand Dispenser Otomatis - 0
  • Stand Dispenser Otomatis - 1 Stand Dispenser Otomatis - 1
  • Stand Dispenser Otomatis - 2 Stand Dispenser Otomatis - 2
  • Stand Dispenser Otomatis - 3 Stand Dispenser Otomatis - 3
  • Stand Dispenser Otomatis - 4 Stand Dispenser Otomatis - 4
  • Stand Dispenser Otomatis - 5 Stand Dispenser Otomatis - 5

Stand Dispenser Otomatis

Stand Dispenser Otomatis minangka pilihan dispenser sabun sing dipasang ing tembok lan lantai, lan ndhukung dispenser sabun cair, busa, sabun lan dispenser disinfektan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Stand Dispenser Otomatis

1. Sensing inframerah, ngindhari infeksi silang, keamanan lan kesehatan.
2. Telung outlet cair sing kasedhiya kanggo nyetel: 0.9ml / 1.3ml / 1.6ml.

3. Swara rendah, IPX5 kelas super anti banyu lan fungsi proteksi semprotan banyu.

4. Dinding dipasang lan lantai dispenser sabun kanggo pilihan.

5. Dhukungan dispenser sinetron Cairan / Foam / Spray lan dispenser disinfeksi.

6. Ngirit daya super, saben 4 sel alkalin bisa luwih saka 30.000 kali.

7. Wektu siyap dawa, ngetik mode turu sawise 3 detik.

8. Hotel / Stasiun / Supermarket / Kantor / Sekolah lan papan umum sing cocog.



2. Parameter (Spesifikasi) Stand Dispenser Otomatis


Jeneng Produk

Dispenser Sabun Inframerah Sensor Otomatis sing ana ing lantai

Volume

600ml / 1000ML

Werna

Emas putih / Silver / Champagne / BLACK

Materi

Logam

Instalasi

Dinding dipasang lan jubin lantai

Cocog

Hotel / Jedhing / Toilet / Papan umum


3. Fitur lan Aplikasi Stand Dispenser Otomatis

Stand Dispenser Otomatis digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer baris antrian ing papan umum.


4. Rincian Produk Stand Dispenser Otomatis

Stand Dispenser Otomatis digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian, uga digunakake ing pameran lan pesta gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.



5. Kualifikasi Stand Dispenser Otomatis

Stand Dispenser Otomatis kita liwati SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Automatic Dispenser Stand

Automatic Dispenser Stand

Automatic Dispenser Stand

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Serat Stand Dispenser Otomatis

Layanan: 24 jam online kanggo gawe pitakon, cepet nanggepi masalah sampeyan.

Pangiriman: Alangi sabuk utawa stankion sing bisa ditarik bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan liwat segara

Automatic Dispenser Stand

7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.


P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.


P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.


P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.


P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.


P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

 

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.


Panas Tags: Stand Dispenser Otomatis, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR