Stud Solar Jalan Aluminium
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 0 Stud Solar Jalan Aluminium - 0
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 1 Stud Solar Jalan Aluminium - 1
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 2 Stud Solar Jalan Aluminium - 2
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 3 Stud Solar Jalan Aluminium - 3
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 4 Stud Solar Jalan Aluminium - 4
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 5 Stud Solar Jalan Aluminium - 5
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 6 Stud Solar Jalan Aluminium - 6
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 7 Stud Solar Jalan Aluminium - 7
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 8 Stud Solar Jalan Aluminium - 8
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 9 Stud Solar Jalan Aluminium - 9
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 10 Stud Solar Jalan Aluminium - 10
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 11 Stud Solar Jalan Aluminium - 11
  • Stud Solar Jalan Aluminium - 12 Stud Solar Jalan Aluminium - 12

Stud Solar Jalan Aluminium

Solar Square Waterproof Reflective LED Glass aluminium dalan surya stud Flashing Light karo kucing mripat kanggo dalan. Kancing dalan surya aluminium duwe resistensi tekanan sing kuat, resistensi kejut, resistensi suhu dhuwur (kurang).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stud Solar Jalan Aluminium


1. Pambuka studs dalan Aluminiumsolar


1. resistensi tekanan sing kuat, resistensi shock, resistensi suhu dhuwur (kurang).
2. Efek reflektif sing kuat, peringatan kendaraan ing wayah wengi temenan.
3. Macem-macem warna nggawe kutha kasebut apik.


2. Parameter (Spesifikasi) kancing dalan surya Aluminium


shellmaterial:

Bahan castaluminum (Perawatan semprotan lumahing, tampilan sing apik lan tampilan apik)

Powersupply:

Solarpanels (silikon Monocrystalline) 0,3W / 2V / 150mAh

Piranti Energystorage:

Baterai isi ulang 1.2V / 600mAh NI-MH baterei hidrida-logam suhu dhuwur

wektu kerja:

Intensitas cahya standar sing ora normal, Wolung jam sinar srengenge bisa ndhukung 72 jam terus-terusan

Tampilan:

Kedhep (90 kaping saben menit) lan cahya abadi

Tampilan warna:

Abang, kuning, biru, putih, ijo

Displaydevice:

5Super padhang anti-fogLED (5 Iki tegese diameteripun manik lempung)

Visibledistensi:

> 800meter

Layanan Pelayan:

Efektif> 3 taun

Worktemperature:

-25â „ƒ ~ + 75â„ ƒ Tingkat proteksi IP68

Intensitas kontrol:

Frontaliluminasi kurang saka 80Lux (sawetara ana ing sangisoré lampu lurung-lurung, padhange cahya ing sadhuwure 100Lux, bakal nyebabake nailis dalan ora padhang, sampeyan kudu ngerti intensitas cahya panyesuaian sadurunge)

Ukuran:

118 * 108 * 24.5MMBerat: 390 g / potong

Karton:

120 * 120 * 55MM2 pcs / kothak

Ukuran kothak njaba:

380 * 255 * 275mm60 pcs / karton

Kompresi:

tekanan statis> 20 ton

 

3. Fitur lan Aplikasi studs dalan Aluminium


1. Utamane digunakake kanggo trowongan, turnoff.

2. gerbang sekolah, dalan gedhe sing kecelakaan utawa tikungan.
3. Area kabut (pinggir segara, area bandara), area dalan gedhe utawa dalan non-dalan.
4. Tanjakan, kurva utawa sawetara dalan sing mbebayani.


4. Rincian studie dalan surya Aluminium


Stud Solar Jalan Aluminium


5. Kualifikasi kandang dalan Aluminiumsolar


Stud Solar Jalan Aluminium


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka dalan aluminiumsolar


dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

Pesenan cilik utawa pesanan conto, umume bakal milih transportasi liwat udara (DHL, TNT, lsp)

Largeorder umume nggunakake kapal samudra.

Wektu kapal kaya ing ngisor iki:


Jinis kapal

Area

Wektu Pengiriman

Byexpress

Ing saindenging jagad

1-7 dina

Liwat udhara

Ing saindenging jagad

7-14 dina

 

 

Liwat segara

NorthAmerica

20-30 dina

SouthAmerica

40-50 dina

Afrika

40-50 dina

Eropa

20-30 dina

Oceania

20-30 dina

 


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: Stud Solar Road Aluminium, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR