Stancion Sabuk Ditarik Bandara
  • Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 0 Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 0
  • Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 1 Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 1
  • Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 2 Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 2
  • Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 3 Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 3
  • Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 4 Stancion Sabuk Ditarik Bandara - 4

Stancion Sabuk Ditarik Bandara

Stabilion Sabuk Ditarik Bandara uga dijenengi stankion sabuk sing bisa ditarik. Pabrik produk keamanan dicet alangi sabuk sing bisa ditarik kuning utawa Stabilion Sabuk sing Ditarik Bandara kanggo njaga jarak keamanan sampeyan lan njaga keamanan sampeyan, isolasi jarak lan kontrol antrian akeh.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stancion Sabuk Ditarik Bandara


1. Pambuka Stankion Sabuk sing Ditarik Bandara


ThisStancion Sabuk Ditarik Bandara was made by 201#stainless steel with economic price with 6kg height and heavy duty 7kg base, Dawa sabuk could be 2m, 3m or 5M, with or without logo is optional Logo ing ndhuwur is accepted.We are expecting become your long-term partner in china.


2.Parameter (Specification) of the Stancion Sabuk Ditarik Bandara


Bahan:

Waja tahan karat

Lumahing

krom

Dhuwur:

890mm

Dhasar

320mm

Dhasar shape

Cone / flat opsional

Dhasar:

Basis karet kanthi beton

Dawa sabuk

2m

Logo ing sabuk

kasedhiya

Logo ing ndhuwur

kasedhiya

Kanthi sistem rem utawa ora

Ora

Ukurane

320 * 63 * 890cm


3.Fitur lan Aplikasi Penutupan Sabuk sing Ditarik Bandara


Stankion sing bisa ditarik bisa digunakake ing Bank, Supermarket, Shopping mall, Pameran, Stasiun, Bandara, Sekolah, Rumah Sakit, Gymnasium lan sapanunggalane, umume, bisa digunakake minangka manajer garis antrian ing papan umum.


4. Rincian Stankion Sabuk sing Ditarik Bandara


Stancion Sabuk Ditarik Bandara is also named retractable belt stanchion, widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.


Stancion Sabuk Ditarik Bandara


5. Kualifikasi Stankion Sabuk sing Ditarik Bandara


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.


Stancion Sabuk Ditarik BandaraStancion Sabuk Ditarik Bandara


6.  Deliver,Shipping And Serving of the Stancion Sabuk Ditarik Bandara


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara

 

Stancion Sabuk Ditarik Bandara


7. FAQ

 

P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: Apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang stok bisa disiapake kanthi becik sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, coba priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim panggantos gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon ing urutan sabanjure kanggo ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.

 




Panas Tags: Stankion Sabuk Ditarik Bandara, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Acara, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, Ekonomi, Kualitas Dhuwur, Kualitas, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Paling Anyar Adol, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR