70mm Cones Lalu Lintas
  • 70mm Cones Lalu Lintas - 0 70mm Cones Lalu Lintas - 0

70mm Cones Lalu Lintas

Pabrik Penjualan Panas kerucut lalu lintas 70mm Peralatan Peralatan Keselamatan.70mm kerucut tahan srengenge, Anti UV, anti banyu, tahan panas, tahan adhem, ora rimous, cepet lan cepet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

70mm Cones Lalu Lintas


1. Pambuka kerucut lalu lintas 70mm


1. Keluwesan sing nyenengake lan penet mobil;

2. Tahan srengenge, anti banyu, tahan panas, tahan adhem, ora rimous, cepet warna, lsp;

3. Nggambarake cahya sing sumunar lan gawe supire bisa ndeleng kanthi cetha;

4. Ditumpuk siji.


2. Parameter (Spesifikasi) kerucut lalu lintas 70mm

 

Model

BMI-TC-002

Materi

PVC

Werna

Ngatur oranye / Abang / Ijo / Kuning / Ungu miturut panjaluk sampeyan

Bobot

2,4kg

Merek Reflektif

10 + 15cm / 25cm

Ukuran Dhasar

360 * 360mm

Kode Hs

3926909090

Paket

10 anyaman / pkg anyaman tas

Sertifikat

CE, BV, SGS, Tekan


3.Fitur lan Aplikasi kerucut kiriman 70mm


1) Kerucut lalu lintas 70mm nduweni keluwesan sing nyenengake lan tahan penekan mobil, uga ora bakal rusak yen kena barang-barang sing angel.

(2) anti banyu, anti banyu, tahan panas, tahan adhem, ora rimous, cepet lan cepet.

(3) Werna oranye lan putih nggambarake cahya sing sumunar lan nggawe driver bisa ndeleng kanthi jelas.

(4) Lalu lintas 70mm duwe fleksibilitas sing apik lan bisa nahan mobil, uga ora bakal rusak yen disandhang prekara sing angel.

(5) Kasedhiya anti-UV, anti-UV, anti banyu, tahan panas, tahan adhem, non-rimous, cepet lan cepet.

(6) Referensi, kerucut bisa ditumpuk siji-siji.

(7) Werna oranye lan putih katon apik banget. Ing wayah wengi, bisa nggambarake cahya sing sumunar lan sopir makethe bisa ndeleng kanthi cetha.


4. Rincian kerucut lalu lintas 70mm


Dhuwur: 700 utawa 450mm

Ukuran dasar: 350 * 350mm

Bobot: 2.2kg

Bahan tengah: PVC

Bahan dasar: PVC

Fitur utama:

1. Keluwesan;

2. Unibody;

3. Awet.


70mm Cones Lalu Lintas


5. Kualifikasi kerucut lalu lintas 70mm


70mm Cones Lalu Lintas


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nganggo kerucut lalu lintas 70mm

dikirim liwat segara utawa sampel kanthi ekspres

10 pcs / pkg, anyaman tas, karton utawa minangka panjaluk sampeyan
10 pcs / anyaman-tas
4800 pcs / 20ft GP
Utawa 378 pcs / palet
Ukuran palet: 1100 * 1100 * 2250mm
3780 pcs saben kontainer 20ft GP,
Pabrik 70 cm Fleksibel Oranye Lalu Lintas Keamanan Jalan Merah PVC
8100 pcs saben kontainer 40ft HQ
Pabrik Paling Didhuwur Pabrik 70 cm Fleksibel Pigel Plastik Digunakake Cone Road Cone


1. Kita bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam.

2. Kita duwe sistem QC lengkap, lan ketetaraan reguler sajrone 24 jam.

3.Kami duwe tim perdagangan manca khusus, lan bisa nyedhiyakake layanan profesional.

4. Kita duwe sawetara set alat produksi, bisa ketemu wektu pangiriman sampeyan ing wektu sing tepat.

5.Kita pabrik, lan bisa menehi rega murah kanggo sampeyan



FAQ

 

P: apa MOQ sampeyan

A: 100 pcs ing kontrakan liwat segara, lan 100 pcs sing bisa digunakake babagan bea cukai ing kene

P: Apa sampeyan bisa ndhukung layanan lawang kanggo lawang

A: Iki gumantung karo peraturan bea cukai ing indesinaion, kita kudu konsultasi karo perusahaan pelayaran sing gegandhengan, yen ora ana masalah, kita bisa menehi sercice saka omah lan kutipan gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa pelabuhan budhal

A: Biasane plabuhan keberangkatan yaiku port Ningbo, yen pelanggan butuh port liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan transportasi darat lan pengiriman gratis kanggo biaya sing gegandhengan.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan

A: Basis pesanan sampeyan, umpamane100 pcs ~ 200 pcs, wektu pangiriman kita 5 ~ 7 dina.

P: Apa wektu sing sampeyan waca

A: Kita bakal nyedhiyakake layanan 1 taun kepungkur, yen produk duwe masalah sajrone 1 taun. Sawise dikonfirmasi manawa masalah kualitas produk, kita bakal menehi ganti rugi.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Yen sampel regane biasa lan murah (kurang $ 10), kita bisa nyedhiyakake sampel gratis. Nanging yen sampel kudu disesuaikan utawa luwih saka $ 10, kita kudu nampa biaya sing gegandhengan

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi

A: Kita duwe sertifikasi SGS kanggo sertifikasi CE kanggo produk sing gegandhengan.

P: Apa conuntries sing wis diekspor?


Panas Tags: 70mm Cones Lalu Lintas, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Ekonomi, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Tugas abot, garansi setaun, gampang kumpul

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR