5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse
  • 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 0 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 0
  • 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 1 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 1
  • 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 2 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 2
  • 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 3 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 3
  • 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 4 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 4
  • 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 5 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 5
  • 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 6 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse - 6

5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse

5M Magnetic Wall Mounted Retractable Belt Barrier For Warehouse umume digunakake kanggo kontrol akeh, kontrol antrian 5M Magnetic Wall Mounted Retractable Belt Barrier For Warehouse uga digunakake ing pameran lan partai gedhe liyane. Ngalangi keamanan sampeyan lan kita njaga keamanan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse


1. Introduction of 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse


Alangi sabuk sing bisa ditarik Aluminium digawe dening stainless steel 201 # kanthi rega ekonomi kanthi dhuwure 6kg lan basis bobot 7kg, Sabuk bisa dadi 2m, 3m utawa 5M, kanthi utawa tanpa logo yaiku Logo opsional ing ndhuwur ditampa. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan -mitra mitra ing china.


2. Parameter (Specification) of 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse


ITEM

BMI-WU-P

Materi

Plastik kualitas dhuwur

Werna

Optioanl kuning, abang, ireng

Dawa sabuk

2-3ml dawa / 4,8cm ambane


Dawane 5ml / 4,8cm


Dawane 10m / 4,8cm ambane


Kepala


Brakingcassette kanggo mundur alon kanthi aman
Sabuk sing bisa ditarik 4 arah


Dawa sabuk

Dawane 2.3-3.6m / jembaré 4,8cm

Logo ing sabuk

kasedhiya

Pengepakan

Dawane 2-3m / ambane 4,8cm
20PCS / CTN
35 * 36 * 24 CM
Dawane 5m / ambane 4,8cm
20PCS / CTN
35 * 36 * 34CM
Dawane 10m / 4,8cm ambane  
10PCS / CTN
35 * 36 * 34CM



3. Feature And Application of 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse


5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse is used in Bank, Supermarket, Shopping mall, Exhibition, Station, Airport, School, Hospital, Gymnasium and so on, generally speaking, it could be used as a queue line manager at any public place.


4.   Details of 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse


5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse is widely used for crowd control , queue control , also used in exhibition and other big party. Barrier Guard your safety and we are safety guarder.



5.   Qualification of 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse


Orstanksi penghambat sabuk sing bisa ditarik SGS, kontrol kualitas ISO, sampeyan bisa tuku tanpa sumelang.



6.  Deliver,Shipping And Serving of 5M Tembok Magnetik Dipasang Alangan Sabuk Ditarik Kanggo Warehouse


Layanan: 24 jam online kanggo pitakon sampeyan, tanggepan cepet karo masalah sampeyan.

Pangiriman: Sabuk utawa tangki sing bisa ditarik kita bakal dikirim kanthi cepet, kanthi kemasan keamanan lan pangiriman keamanan ing segara



7. FAQ


P: Napa milih kita?

A: Pemasok pabrik sing duwe tanggung jawab ing China khusus kanggo macem-macem produk keamanan sajrone pirang-pirang taun. Kita nggatekake panjaluk klien lan terus ningkatake teknologi lan layanan kanggo para pelanggan.

P: Cara mbayar apa sing sampeyan tampa?

A: T / T, UNION BARAT, PAYPAL.

P: apa Jangka Pembayaran sampeyan?

A: 30% prabayar, 70% mbayar sadurunge dikirim.

P: Apa bisa kanggo desain pribadi saka pabrik sampeyan?

A: Nggih. Kita seneng nggawe khusus kanggo sampeyan minangka kebutuhan individu.

P: Kapan sampeyan ngirim produk sawise ngirim dhuwit?

A: Gumantung saka jumlah pesanan, pesanan biasa bakal dikirim sajrone 15 dina kerja, pesanan gedhe butuh wektu 15-25 dina. Barang-barang stok bisa disiapake kanthi cepet sajrone 2 dina.

P: Yen barang duwe masalah, apa sampeyan duwe layanan sawise?

A: Mesthi wae! Kaping pisanan, kirim gambar utawa video menyang kita, ayo priksa manawa ana masalah. Yen masalah iki bisa nggunakake bagean kanggo ngatasi, kita bakal ngirim barang kasebut kanthi gratis, yen masalah ora bisa dirampungake, Kita bakal menehi diskon supaya bisa ganti rugi.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, mesthine, kita bisa OEM miturut syarat sampeyan.






Panas Tags: 5M Sabuk Tembok Magnetik Dipasang Kanggo Warehouse, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rent Event, China, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Economic, Kualitas Tinggi, Kualitas, Awet, Dijaga Gampang, Adol Paling Anyar, Tugas abot, Garansi setaun, Gampang Dikumpul

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR